КО «Київзеленбуд» сприяє слідству і надає всі документи для всебічного розслідування щодо підрядних організацій, які підозрюють в ухиленні від сплати податків

КО «Київзеленбуд» всебічно сприяє та надає усі необхідні документи у встановленому кримінально-процесуальним законодавством порядку правоохоронним органам у розслідуванні щодо дій підрядних організацій в рамках кримінального провадження в частині можливого ухилення від сплати податків під час проведення капітальних ремонтів та реконструкцій деяких столичних парків і скверів.
Генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король зазначив: «Ми максимально відкриті та прозорі у своїй діяльності та сприяємо у встановленні істини та всіх обставин у рамках кримінального провадження ДФС України. Підкреслю, у КО «Київзеленбуд» відсутня будь-яка заборгованість по сплаті податків до бюджету».
Раніше пресслужба Київської міської прокуратури повідомила, що правоохоронці, у вівторок, 11 травня, спільно з працівниками ГУ ДФС у м. Києві проводили обшуки у службових приміщеннях КО «Київзеленбуд» та в офісних приміщеннях підрядних підприємств в межах кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного ухилення від сплати податків під час здійснення робіт з реконструкції столичних парків на суму понад 30 млн. гривень.