Комплексні роботи у Маріїнському парку

Сьогодні в Маріїнському парку розпочалися комплексні роботи по догляду за зеленими насадженнями. Так, для видалення омели, планової санітарної обрізки дерев, формування їх крони та викорчовування пнів застосувалася спецтехніка.
Санітарна обрізка та видалення омели – це підвищення життєздатності дерев, оскільки видаляються сухі, пошкоджені та уражені хворобами гілки. За допомогою обрізки можна формувати крону дерев та її щільність, коригувати рівномірність розташування скелетних гілок, стимулювати утворення молодих пагонів. І звісно, це безпека людей, адже видаляються аварійні гілки, ті, які можуть нести загрозу при найменшому пориві вітру.
Нагадаємо, що за стан зелених насаджень відповідають балансоутримувачі територій. На балансі комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень, що входять до КО «Київзеленбуд», перебувають парки, сквери, бульвари, розподільні смуги з деревами в лунках.

Планові роботи по по догляду за зеленими насадженнями в Маріїнському парку

Сьогодні в Маріїнському парку розпочалися комплексні роботи по догляду за зеленими насадженнями. Так, для видалення омели, планової санітарної обрізки дерев, формування їх крони та викорчовування пнів застосувалася спецтехніка. Санітарна обрізка та видалення омели – це підвищення життєздатності дерев, оскільки видаляються сухі, пошкоджені та уражені хворобами гілки. За допомогою обрізки можна формувати крону дерев та її щільність, коригувати рівномірність розташування скелетних гілок, стимулювати утворення молодих пагонів. І звісно, це безпека людей, адже видаляються аварійні гілки, ті, які можуть нести загрозу при найменшому пориві вітру. Нагадаємо, що за стан зелених насаджень відповідають балансоутримувачі територій. На балансі комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень, що входять до КО «Київзеленбуд», перебувають парки, сквери, бульвари, розподільні смуги з деревами в лунках.

Gepostet von КО "Київзеленбуд" am Montag, 2. März 2020