Алею пам’яті воїнів АТО відкрили у Києві

У Києві сьогодні, 6 грудня, відкрили Алею пам’яті воїнів АТО. Зелену зону облаштували на вулиці Янки Купали, що у Солом’янському районі. На урочисте відкриття завітали генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михаил Наконечный, депутат Київської міської ради Andrey Andreev, військовослужбовці та місцеві мешканці.

На алеї висадили 82 акації, відремонтували пішохідну зону. Також тут встановили монумент, який увічнив пам’ять про події на сході країни та про мужність і героїзм учасників АТО. Загиблих бійців присутні вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.

«Цього року відкриваємо рекордну кількість зелених зон у Києві та не забуваємо відновлювати уже наявні. Ця алея, яка потребувала оновлення, тепер радуватиме мешканців красою і комфортом. Крім того, вона буде пам’яткою про героїзм бійців, які віддали своє життя за незалежність та суверенітет нашої держави на сході України», – сказав генеральний директор КО Київзеленбуд» Михайло Наконечний.

Нагадаємо, у жовтні в Деснянському районі відкрили сквер «Доброволець» по вулиці Лісківській, 16. А до Дня Гідності та Свободи 21 листопада в Оболонському районі столиці з’явився сквер на честь Героя Небесної Сотні Володимира Мельничука.