Із сніговими гірками і контактним зоопарком на Співочому полі відбудеться фестиваль «Льодовиковий період»

Із сніговими гірками і контактним зоопарком на Співочому полі відбудеться фестиваль «Льодовиковий період»

У Києві на Співочому полі відбудеться масштабний новорічний фестиваль «Льодовиковий період». На киян і гостей міста чекає грандіозна кількість розваг і цікавинок!

У рамках фестивалю відкриється виставка квіткових композицій у кризі та снігових фігур. Ще однією із родзинок святкового фестивалю стануть снігові гірки. Планується облаштувати по три спуски окремо для дорослих і дітей. Гірки для дорослих матимуть довжину 70 метрів, а дитячі – 30 метрів.
Не залишить нікого байдужим контактний зоопарк. Відвідувачів фестивалю чекатимуть милі пухнасті цуценята порід самоїд, хаскі, лайка і маламут.
«Запрошуємо всіх киян і гостей міста на Співоче поле, щоб цієї зими в них був справді святковий настрій і маса вражень. Сподіваємося, що такий зимовий фестиваль стане традиційним і щороку збиратиме все більше відвідувачів», – зазначає генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний.
Фестиваль «Льодовиковий період» на Співочому полі триватиме з 15 грудня до 30 січня з 9:00 до 21:00. Програмою передбачено ще чимало неймовірних розваг і виставок, тому стежте за нашими оновленнями.