Вчимося на конкретних прикладах

Постійне навчання – це рушійна сила вдосконалення. Ландшафтні дизайнери підприємств, що входять до КО «Київзеленбуд», відвідали кілька сучасних житлових комплексів, де озеленення грає важливу роль у формуванні простору.

Екскурсію для наших фахівців провели ландшафтні архітектори Анна Корнілова та Юлія Євтушенко. Звертали увагу на варіанти озеленення різних за функціональним призначенням територій, асортимент рослин і їх поєднання, технології висадження і догляду. На території ЖК переважають дерева та групи кущів, підібрані в єдиному ансамблі та відповідно до стилістики архітектури. Звісно, важливим для нормального росту й розвитку рослин є влаштування поливо-крапельної системи.

“Ми постійно вчимося, адже знання – це сила. Вчимося на конкретних прикладах, успішно реалізованих проєктах. У столиці є чимало цікавих об’єктів, на які варто звернути увагу. Наприклад, є кілька ЖК, де архітектура й озеленення – це єдине ціле. Наші ландшафтні дизайнери мали змогу детально ознайомитися із асортиментом рослин тут, технологіями висадження та утримання. Такий досвід є цікавим та корисним для створення кишенькових скверів, які вже стали звичними для столиці”, – зазначає гендиректор КО “Київзеленбуд” Олексій Король.