З початку року ми висадили 5600 дерев у місті та 650 тисяч сіянців у лісах

Висадження дерев ми плануємо заздалегідь, ще до того, як стає зрозумілим прогноз погоди – буде дощ чи світитиме сонце. Тож толоки відбувалися, як і в попередні осінні вихідні – все по плану.
У парку «Відрадний» у Солом’янському районі сьогодні висадили 15 ялин, 10 берез і 2 тюльпанових дерева (знайдіть фото, як воно цвіте – це неймовірно). На території парку Сирецький гай у Шевченківському районі з’явилися 10 катальп. А на проспекті Бажана у Дарницькому районі завершили створювати зелену захисну смугу – досадили 60 кленів та 50 катальп.
Загалом з початку року працівниками районних КП УЗН на зелених зонах Києва було висаджено більше 5600 дерев, а в лісах столичними КП ЛПГ – понад 650 тисяч сіянців основних лісоутворюючих порід (сосна, дуб).
Дякуємо голові Солом’янської районної державної адміністрації Ірині Чечотці, начальнику Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександру Савченку, голові Постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Костянтину Яловому та голові Державної екологічної інспекції України Андрію Мальованому за те, що не побоявшись дощу, сьогодні брали участь в озелененні столиці.