Запрошуємо громаду та бізнес взяти участь в озелененні Києва

У 2021 році завдяки меценатам у столичних парках та скверах було висаджено  більше 700 дерев і майже 200 кущів.

Так, до нас зверталися представники приватних підприємств, благодійних та екологічних фондів, IT-компаній, громадських організацій, юридичних асоціацій, ЗМІ та кияни, які об’єднувалися заради спільної мети. Висаджували вербу, горобину, граб, дуб болотяний, липу, платан, клен робінію псевдоакацію, сумах, тополю чорну Італіку, черемху вільгірську, тамарикс і церцис. Серед хвойних обирали сосну звичайну, ялини колючу й блакитну, тую західну. І звісно, квітучі сакуру, катальпу бігнонієвидну, магнолію, декоративні вишню та яблуню.

Цього року ми також запрошуємо громаду та бізнес взяти участь в озелененні Києва. Вже оновлено інтерактивну карту з локаціями, переліком рослин, їхніми параметрами та контактами фахівців, які проконсультують та допоможуть все організувати.

Все дуже просто: обираєте місце, яке вам до вподоби, телефонуєте фахівцям КО «Київзеленбуд», щоб узгодити деталі, купуєте саджанці відповідних параметрів і, заручившись підтримкою спеціалістів відповідного районного КП УЗН, висаджуєте рослини у запланований день та час.

Пропозиції (локації) висадки дерев та кущів