629 працівників та 42 одиниці техніки комунальних підприємств, що входять до складу КО «Київзеленбуд» залучено до розчищення зелених зон столиці

Циклон із південного заходу приніс у столицю мокрий сніг. Комунальні підприємства, що входять до складу КО «Київзеленбуд» підготовили на сьогодні більше 2 тонн антиожеледної суміші, якою посипають доріжки та східці у парках, скверах та на бульварах. За прогнозами синоптиків, у Києві вдень очікується температура повітря від 0 до 2 градусів тепла.

Зараз 629 працівників та 42 одиниці техніки комунальних підприємств залучено до розчищення від снігу зелених зон столиці.
Як інформує Український гідрометцентр, окрім опадів, сьогодні у Києві місцями очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Нагадуємо, якщо впало дерево чи зламалися гілки – необхідно телефонувати до аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд»: 044-272-40-18.

Будьте обережними: зачиняйте щільно вікна, тримайтеся подалі від великих дерев та рекламних щитів. Паркуйте автомобілі у безпечних місцях.