Капремонт парку біля озера Тельбін триває

Продовжується капітальний ремонт спортивно-оздоровчого парку по вул. Юрія Шумського, 3 в Дніпровському районі, розташованого біля озера Тельбін.

У 2020 році заплановані роботи для створення господарчих об’єктів з обслуговування парку, зокрема, павільйону для садового інвентарю, побутового майданчика біля будинку садівника, майданчика для сміттєвих баків. Також передбачено влаштування громадської вбиральні. Крім того, будуть прокладені доріжки з ФЕМ на загальній площі 1100 кв. м, встановлені лави та урни, а також ігрові елементи для дітей – карусель і качалка-балансир.  

Більшість спортивних об’єктів було влаштовано раніше. Цього року буде замінено покриття на універсальному спортмайданчику на наливне гумове та встановлено ще одну трибуну для глядачів.

Для озеленення території парку в рамках капремонту заплановано висадити 35 дерев, 140 кущів та влаштувати газон на 600 кв. м. Також силами КП УЗН Дніпровського району буде посіяно газон на 2000 кв. м. Для забезпечення своєчасного поливу рослин передбачено будівництво насосної станції та поливо-зрошувальної системи.

Нагадаємо, у 2017-2018 роках у парку було влаштовано велодоріжки. У 2019 році збудоване футбольне поле зі штучним покриттям площею 924 кв. м, універсальний спортивний майданчик площею 576 кв. м, встановлена дворядна трибуна для вболівальників на 52 місця, а також дитячий майданчик з гумовим покриттям на площі 370 кв. м. Для освітлення парку було встановлено 98 опор освітлення.