КО «Київзеленбуд» та ТОВ «Октава Капітал» підписали Меморандум про озеленення локацій, пошкоджених внаслідок військових дій

Сьогодні, у рамках проєкту «Post War Greening» КО «Київзеленбуд» та ТОВ «Октава Капітал» підписали Меморандум щодо озеленення територій у столиці, пошкоджених внаслідок військових дій. За словами генерального директора КО «Київзеленбуд» Юрія Бахмата, це дасть можливість місту безоплатно отримувати рослини для озеленення локацій, які потребують відновлення.

«Сьогодні, у такий складний час, ми дякуємо меценатам за підтримку зелених зон столиці. Разом ми продовжуємо озеленювати парки та сквери Києва. Кількість, види рослин та локації висадження будемо обирати спільно із партнерами та громадськістю», – підкреслив Юрій Бахмат.

Як зазначила СЕО  «Октава Капітал» Тетяна Андріанова, це буде консолідація взаємних зусиль, спрямованих не лише на відновлення парків та скверів міста, а й на збереження екосистеми Києва.
«Post War Greening – проєкт не просто про відновлення зелених зон та екології у Києві, це про наше майбутнє та майбутнє наших дітей. Адже ми не повинні зволікати, і вже зараз потрібно відновлювати те, що знищено окупантами», – додала Тетяна Андріанова.

Співпраця між КО «Київзеленбуд» та ТОВ «Октава Капітал» триватиме до кінця року з можливістю продовжити дію Меморандуму на 2025 рік.