“Ми готуємо квіти до Перемоги”: голова “Київзеленбуду” Олексій Король розповів, чим займаються у підприємстві (22.03.2022, novyny.live)

Одне з останніх повідомлень на сторінці “Київзеленбуду” у Фейсбуці: “Не паліть сухостій! Паліть окупантів”! Інші повідомлення – як зведення з фронту. Війна позначилася на роботі підприємства, яке має дарувати людям радість. Багато фахівців “за квітами” покликані на службу до ЗСУ або територіальну оборону.

Але квіти для клумб, як і нові кущі, і дерева для парків, співробітники підприємства, чекають свого часу, хоча зазвичай у цей час співробітники вже обробляли землю і висаджували зелень.

Чим займаються співробітники “зеленого” підприємства, чим дивуватимуть городян цього сезону, – докладніше читайте в інтерв’ю Новини.LIVE гендиректора київського комунального підприємства “Київзеленбуд” Олексія Короля.

Повний текст інтерв’ю читайте за посиланням https://novyny.live/kiev/my-gotovim-tsvety-k-pobede-glava-kievzelenstroia-aleksei-korol-rasskazal-chem-zanimaiutsia-v-predpriiatii-43438.html