Новий майданчик для собак у Дніпровському районі

Відкрито новий вигульно-тренувальний майданчик для собак у Дніпровському районі. Він займає площу 300 кв. м і розташований на зеленій зоні поруч із вул. Празькою, 18.
Майданчик для вигулу та ігор собак було збудовано КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» спільно з КО «Київзеленбуд» та КП УЗН Дніпровського району на прохання громадськості.
Як зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король, такі майданчики потрібні у місті: «Тут можна вигулювати собаку без повідка, давати волю тваринам. Звісно, важливо, дотримуватися правил поведінки, прибирати за улюбленцями. За останні кілька років ми вже створили більше 10 просторів для вигулу тварин. Цього року подібні об’єкти з’являться у парках «Радунка», «Орлятко», на Троєщині».
Фахівці КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» підготували також подарунки для відвідувачів. Під час відкриття майданчика, господарі чотирилапих мали можливість зареєструвати своїх собак у системі «Реєстр домашніх тварин» та чіпувати їх. Також власники тварин отримали сертифікати на дослідження крові своїх улюбленців, проведення УЗД, а також щеплення комплексною вакциною.