Парк “Муромець” прибрали до відкриття після року обмежень щодо відвідування

Готуємо парк «Муромець» до відкриття після майже року обмежень щодо відвідування, пов’язаних із воєнним станом. Відтак тут можна буде проводити спортивні тренування, влаштовувати велопоргулянки та інші активні заходи.

«За рішенням Київської міської військової адміністрації парк «Муромець» відкривається для відвідувачів, зокрема, центральна частина, за яку відповідає КП УЗН Деснянського району. Кілька днів поспіль наші озеленювачі наводили там лад: прибирали сміття, обрізали дерева, вигрібали суху рослинність і косили газони. Останні ще потрібно буде відновлювати, адже протягом цілого року не було можливості це зробити через обмеження, пов‘язані з воєнним станом», – зазначає генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

За його словами, цей парк унікальний своїм розташуванням на островах Трухановому та Муромець. Тут особлива атмосфера зараз – наче час завмер: природа, спів пташок, який особливо чутно поза шумом міста, високе весняне небо і мрії, що ось так спокійно буде вже скоро в кожному куточку України, після Перемоги.