Перша черга реконструкції парку “Орлятко” на завершальній стадії

Роботи з реконструкції парку «Орлятко» в Солом’янському районі, заплановані на 2020 рік, на завершальному етапі.

Місцеві дітлахи вже випробували новий дитячий майданчик із гумовим покриттям, на якому розмістився ігровий комплекс «Морський вокзал». Судячи з емоцій – він їм до вподоби. Загальна площа майданчику – 750 кв. м. По периметру дитмайданчика встановлено по 8 лав та урн для сміття. Гірку для найменшеньких, яка була тут раніше, перенесли в інше місце, де ніхто не заважатиме малечі бавитися. Його відремонтують та пофарбують. На майданчику для занять ворк-аутом з’явилося сучасне гумове покриття, тож заняття спортом стали безпечнішими. Біля озера відновлено бетонні основи трьох півкруглих лав, лишилося встановити самі сидіння.

Зараз монтується каркас концертного комплексу «Джерело» з критою сценою. Оновлюється покриття доріжок – вже влаштовано 1500 кв. м. ФЕМ із 2500 кв. м. запланованих. Були прокладені також доріжки з ФЕМ там, де люди самі протоптали собі стежки. Тривають роботи над влаштування нової громадської вбиральні із приміщенням для муніципальної охорони та кімнатою матері й дитини.

В рамках реконструкції парку цього року передбачено оновити  13000 кв. м. газону.

Нагадаємо, КО «Київзеленбуд» було визначено замовником реконструкції та благоустрою парку «Орлятко» у Солом’янському районі відповідно до розпорядження КМДА від 28.02.2020 № 363.