Розрахунок вартості будівельних робіт, проведених у парку відпочинку «Гідропарк», зроблено згідно з нормами і вимогами законодавства, а інформація про нецільове використання коштів не відповідає дійсності

Сьогодні, 30 жовтня, на інформаційних ресурсах було опубліковано повідомлення про підозру посадовій особі КО «Київзеленбуд» у справі щодо начебто нецільового використання коштів під час проведення капітального ремонту дорожньо-стежкової мережі в парку відпочинку «Гідропарк». Комунальне об’єднання наголошує, що вартість виконаних будівельних робіт розраховувалась згідно з вимогами і стандартами ДСТУ, а інформація про нецільове використання коштів не відповідає дійсності.

«Київзеленбуд» звертає увагу, що за результатами будівельно-технічної експертизи підтверджено, що виконані будівельні роботи на об’єкті «Капітальний ремонт дорожньо-стежкової мережі в парку відпочинку «Гідропарк» відповідають вимогам нормативних документів у галузі будівництва. Будівництво завершено в повному обсязі.

Вартість фактично виконаних робіт відповідає розрахунковій вартості, що відображено у відповідних актах.

КО «Київзеленбуд» наголошує, що фахівці постійно співпрацювали і продовжують співпрацювати зі слідством, передали слідчим усі запитувані документи щодо вищезгаданого об’єкту, а також сподіваються на неупереджене і об’єктивне розслідування.