Співоче поле запрошує відвідати відому щорічну виставку тюльпанів онлайн

17 квітня на Співочому полі мала відкритися десята ювілейна виставка тюльпанів. У зв’язку із карантином захід довелося скасувати, проте відвідати виставку все ж вдасться – онлайн. Насолодитися красою тюльпанів та інших весняних квітів можна буде, залишаючись вдома – фото та відео будуть публікуватися у соцмережах КО «Київзеленбуд» та Співочого поля.  

«Вже важко уявити київську весну без виставки тюльпанів – однієї з найулюбленіших у киян та гостей міста. І хоча сьогодні Співоче поле закрите для відвідувачів, для квітів весна прийшла за графіком. Ми доклали чимало зусиль, щоб створити цьогорічну виставку, і її варто побачити – тюльпани розквітнуть на ваших екранах, хай навіть через соцмережі», – зазначає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Районні комунальні підприємства по утриманню зелених насаджень висаджували восени абстрактні візерунки на локаціях поля, що навесні розквітли єдиної яскравою картиною, а компанія-оператор прикрасила квітами територію Співочого поля. Загалом було висаджено більше 500 000 цибулин, серед яких, крім тюльпанів, також нарциси, гіацинти, крокуси, мускарі та інші.

Онлайн-формат передбачає й активності та конкурси.

 «Як завжди, ми запланували чимало активностей, хоча цього разу вони будуть в онлайн-режимі. Для нас такий формат незвичний, але цікавий: буде чимало фото, проведемо короткі відео-екскурсії і створимо унікальний 3D-контент. І звісно, будуть конкурси та цікава інформація про виставку та квіти», – розповідає Денис Погорєлко, керівник компанії Grand Event – оператора Печерського ландшафтного парку.

Тюльпани цвітуть не довше трьох тижнів, тому варто встигнути побачити їх на Співочому полі і отримати можливість виграти у конкурсах абонемент на наступні виставки квітів.