У Києві на бульварі Тараса Шевченка висадили 30 тополь, подарованих меценатами (+фото)

В суботу, 16 березня,  КО «Київзеленбуд», видавництво «Юридична практика» спільно з меценатами висадили 30 тополь на бульварі Тараса Шевченка.

Сорт тополі походить з Північної Італії та не викликає алергічної реакції. Дерево швидкозростаюче з добре розвиненою кореневою системою і, що важливо, – стійке до міських умов.

“Дякуємо меценатам та небайдужим жителям столиці, які долучаються до озеленення Києва. Сьогодні така кооперація дуже важлива для міста»,  –  зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Юрій Бахмат.

Видання «Юридична практика» спільно з партнерами уже чотири роки, у річницю свого заснування, долучаються до озеленення столиці.

«Добрі справи повинні ставати непорушними традиціями. Тож юридична спільнота, під егідою «Юридичної практики» та за підтримки комунального об’єднання  «Київзеленбуд», продовжує робити свій внесок в озеленення нашого міста, дарувати Києву нові дерева», – додав шеф-редактор видавництва «Юридична практика» Рустам Колесник.

Нагадаємо, завдяки підтримці меценатів минулого року в столиці висадили майже 400 дерев, близько тисячі кущів і злакових рослин.