У Києві в парку «Відрадний» висадили сакури, подаровані меценатами (+фото)

Сьогодні, до Дня Землі, спільно з меценатами доповнили алею сакур у парку «Відрадний», що у Солом’янському районі столиці. Висадили 7 молодих дерев, відтак, тепер алея складається з 30 квітучих сакур.

«Дякуємо меценатам та небайдужим жителям столиці, які підтримують Київ, в тому числі, в частині озеленення. Сьогодні така співпраця дуже важлива для міста. Переконаний, ця алея квітучих декоративних рослин уже стала своєрідним магнітом парку», – зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Юрій Бахмат.

Алея сакур у парку «Відрадний» заснована меценатами району. Сьогодні висадили дерева за підтримки ТОВ «АТЛ – Автосервіс».

«Для мене мікрорайон та парк «Відрадний» – це місце де я виріс, навчався. Я радий, що до  Дня Землі, зміг зробити маленький, але водночас великий вклад в українську землю, висадивши дерева разом зі своєю командою. Я приємно вражений, яким красивим, комфортним та сучасним став парк. На моє глибоке переконання, особливо важливо зараз, щоб кожен бізнес був соціально відповідальним. Ми вже сьогодні маємо дбати про розвиток та майбутнє», – підкреслив засновник «АТЛ – Автосервіс» Роман Баликін.

Нагадаємо, завдяки підтримці меценатів минулого року в столиці висадили майже 400 дерев, близько тисячі кущів і злакових рослин.