У Києві висаджували дерева, щоб зібрати кошти на допомогу для наших захисників

Благодійна організація Міжнародний благодійний фонд Парк Перемоги заручилася підтримкою КО «Київзеленбуд», щоб висадити дерева у парках та скверах Києва, аби втілити в життя проєкти по збору коштів на потреби Захисників України.
Так, 20 квітня у столиці висадили:
• 5 платанів біля одного з військових шпиталів з метою організації постійного збору коштів на життєво необхідний препарат «Альбумін»;
• 10 тополь на бул. Лесі Українки, які допомагатимуть збирати кошти на FPV-дрони для бійців ЦСО СБУ «Альфа»;
• 5 магнолій у сквері Марії Заньковецьої, щоб зібрати кошти на закупівлю літніх берців для жінок-військовослужбовців.
У КО «Київзеленбуд» зазначають, що готові завжди допомагати в організації таких заходів, адже кожен має долучатися до наближення Перемоги. А найкращий спосіб це зробити – підтримувати наших Захисників.
«Символічно, що назва благодійного фонду “Парк Перемоги”. Попереду у нас створення не одного такого парку й скверу. Зараз ми допомагаємо фонду реалізувати заявлені проєкти: організовуєвамо висадження дерев, залучаємо наших працівників, техніку за необхідності. Будемо потім доглядати за деревами, щоб вони росли й допомагали збирати кошти на нагальні потреби. Дякуємо меценатам, які долучаються, і тим, хто донатить, адже це наша спільна справа сьогодні», – зазначає заступник гендиректора КО «Київзеленбуд» Артур Лагоміна.
Вже заплановані наступні спільні проєкти КО «Київзеленбуд» та МБФ «Парк Перемоги».
«Кожна окрема локація – це окремий проєкт із конкретною потребою. Ми висаджуємо дерева, які допомагають закупити меценати, ставимо біля них таблички з QR-кодом, за яким можна перейти на сайт з інформацією про проєкт, мету збору коштів, задонатити на цей проєкт та побачити, хто вже долучився», – пояснює засновник фонду Андрій Свинаренко.
Побачите дерево з синьо-жовтою стрічечкою та табличкою з QR-кодом – долучайтеся. Немає більш важливих і менш важливих напрямків – кожен збір є необхідним.
 
За цим посиланням можна побачити всі проєкти, які зараз тривають та зробити свій внесок у Перемогу https://victorypark.com.ua/