У сквері імені В’ячеслава Веремія завершується капремонт

У сквері імені В’ячеслава Веремія, який ще називають Липовою алеєю, завершальна стадія капремонту.
Завершуються роботи із влаштування пішохідних і велосипедних доріжок із ФЕМ, встановлення сучасних лав та урн. Щоб зробити простір доступнішим для більшої кількості містян, буде збудовано пандус. Значну частину скверу займають газони, і щоб вони зеленіли якнайдовше, передбачено підключити поливо-зрошувальну систему. Для відеоспостереження на території скверу передбачено встановити більше 20 відеокамер.
У сквері, названому на честь Героя України, також буде встановлено пам’ятний знак. Місце встановлення обговорили з матір’ю В’ячеслава Веремія під час виїзної наради.
Нагадаємо, загальна площа скверу, розташованого між будинками на просп. Володимира Маяковського, 15-Б та вул. Оноре де Бальзака, 14 у Деснянському районі, 2,4 га. Перша черга минулого року охопила територію 1,4 га. Крім нових доріжок, лав та урн, у 2020 році було встановлено сучасний дитячий майданчик у сквері на вул. Архітектора Ніколаєва, що прилягає до скверу імені В’ячеслава Веремія. Також було влаштовано освітлення центральної алеї скверу.