Запрошуємо на Фестиваль хризантем «Квіткове сузір’я» на Співочому полі

Фестиваль хризантем «Квіткове сузір’я» офіційно відкрито!

«Важко уявити київську осінь без Фестивалю хризантем – унікальної виставки на Співочому полі. Цього разу ми спустили зірки на землю – створили 10 яскравих композицій, які поєднали у феєричне «Квіткове сузір’я», – зазначає в.о. генерального директора КО “Київзеленбуд” Олексій Король.

Дизайнери 10-ти районних КП УЗН міста Києва перетворили свої локації на зоряне небо – більше 20 тисяч хризантем утворюють сузір’я. Так, тут можна відкрити для себе сузір’я Золотої та Летючої риби, Гончих Псів, Дракона, Райського Птаха, Кита, Близнюків, Стрільця, Фенікса, Живописця, Пегаса. Ще більше 5 тисяч хризантем прикрашають територію Співочого поля.

Для оформлення композицій шукали нові підходи, матеріали та технології, які додають композиціям об’ємності й форми, а сюжету – характеру. Ми врахували і те, що світловий день стає коротшим, тож додали сузір’ям справжніх вогників – у вечірній час композиції відсвічуються.

Окрім сузір’їв із хризантем, на гостей чекає розважальна програма, фотозони для селфі, ярмарок рослин і хендмейду та різноманітні локації для відпочинку. Для маленьких відвідувачів будуть цікаві майстер-класи та дитяча зона з будиночками-розмальовками.
«Квіткове сузір’я» на Співочому полі сяятиме для вас з 04 по 27 жовтня з 10:00 до 20:00.