Зручні та безпечні майданчики для дітей – це важлива складова комфортного громадського простору

У сквері на вул. Ентузіастів, 3/1 триває капітальний ремонт. Центральним об’єктом оновленого скверу став дитячий майданчик з елементами для різних вікових груп.

Як зазначає генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король, зручні та безпечні майданчики для дітей – це важлива складова комфортного громадського простору.

«На території площею 310 кв. м. розміщено різноманітні гойдалки, «лазалки», встановлено окремий комплекс та інші елементи для активних ігор і корисного проведення часу. Влаштовано гумове покриття. Для освітлення майданчика у вечірній час встановлено 3 опори з LED-світильниками. Поруч розташовані два столи для гри в шахи. Під час планування капремонту  скверу подбали і про інших відвідувачів: будуть встановлені вуличні тренажери, навіси від сонця, декоративний місток, а також влаштовано озеленення території», – розповів Олексій Король.

Ще один сучасний дитячий майданчик плануєтсья встановити у сквері на Русанівській набережній, 6. Крім вже звичних елементів, передбачено встановити унікальні ігрові комплекси у вигляді тварин.