Квітковий фестиваль “Українське. Своє.Особливе. V.S.”

18 серпня - 10 вересня

18 серпня о 12.00 відбудеться урочисте вдкриття нового квіткового фестивалю на Співочому полі.


200 тисяч квітів з інтертними матеріалами сформують мапу України. Карпатські гори з виноградниками, степові візерунки Таврії, багатовекторна Галичина і унікальна Наддніпрянщина.

Все це поєднано в Україні – країні можливостей, добрих і працьовитих людей. Фестиваль присвячено нашій державі до Дня Незалежності України. Україна різноманітна. І саме в різноманітності наша сила і унікальність. У єдності різноманіття ми вбачаємо перспективи розвитку сильної квітучої країни.

“Співоче поле вже є унікальним місцем відпочинку для кожного. Тут знайдуть дозвілля мами з малюками, молодь. Спеціально влаштовуємо кінопокази під відкритим небом, встановлюємо арт-скульптури. Вірю, що екзлюзивний проект для туристів буде цікавим. Запрошуємо на Співоче поле увібрати аромат різнобарвної України”, – підкреслив генеральний директор КО “Київзеленбуд” Михайло Наконечний.

Крім квіткового фестивалю, на різнобарвному майданчику традиційно щовихідні будуть проводитись майстер-класи та розважальна програма для дітей. Працює квітковий фестиваль щодня з 9.00 до 21.00 до 10 вересня 2017 року.