Продовжуємо прибирати наслідки вчорашньої негоди

До аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» продовжують надходити дзвінки про повалені, зламані дерева й гілки. Загалом за добу, від початку зливи, надійшло 170 звернень киян. Працівники АДС розкряжовували та прибирали дерева 19 липня до 12 години ночі і сьогодні перша техніка виїхала ще вдосвіта.
Районні КП УЗН також прибирають балансові території від наслідків буревію. Найбільше постраждав Шевченківський район. Крім 200 повалених, зламаних та пошкоджених дерев, працівники КП УЗН Шевченківського району виявили поламані елементи благоустрою: у Сирецькому парку дерево впало на канатний комплекс, у парку імені Пушкіна пошкоджено дитячий майданчик, а на Галявині казок у парку «Нивки» змито доріжку з дерев’яних кругляків.
Нагадаємо, 19 липня внаслідок негоди у Києві було повалено та зламано 180 дерев, ще більше 200 пошкоджені (зламано гілля). За уточненими даними Українського гідрометцентру, за 40 хвилин аномальної зливи в деяких районах Києва випало до 80% місячної норми опадів. І на 20 липня знову прогнозують грози.
❗Пам’ятайте про екстрені номери: 101 – служба порятунку, 103 – швидка допомога. Якщо впало дерево чи зламалися гілки, телефонуйте до аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» – (044) 272-40-18.