Наступного року плануємо ремонтувати парк біля озера Срібний кіл

Відбулася робоча нарада щодо благоустрою нового парку біля озера Срібний кіл, капітальний ремонт якого планується розпочати у 2022 році. Під час коригування ескізного проєкту були враховані пропозиції мешканців, зібрані ГО «Парк Срібний Кіл»

Концепція благоустрою парку полягає у створенні комфортного простору для кожного, з локаціями за інтересами і при цьому із збереженням рельєфу місцевості.

Як зазначає генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король, при проєктуванні провели ландшафтне планування території, враховуючи рельєф місцевості: «Парк Срібний кіл» матиме зонування територій для різного відпочинку: активного, спокійного, з дітьми, для спортсменів, для насолоди природою тощо. Звісно, будуть пішохідні доріжки, спортивні зони, дитячі майданчики, місця для відпочинку біля води, збудуємо вбиральню. Вже є бачення озеленення території з новими декоративними насадженнями, шумо- та пилозахисними живоплотом від просп. Бажана».

Реалізація проекту відбувається за сприяння депутата Київської міської ради Григорія Маленка та активної участі ГО «Парк Срібний кіл».