Обговорення ремонту скверу у Фортечному тупику

Тверський тупик не лише змінив свою назву на Фортечний, а й поступово буде змінюватися сам сквер. Минулого року ми почали над цим працювати. І зараз, незважаючи на всі виклики, ми продовжуємо роботу над втіленням проекту, за який так вболіває громада.

Пропонуємо киянам долучитися до обговорення ескізного проєкту. Пишіть у коментарях свої побажання, бачення та пропозиції.

Тож що ми пропонуємо. Сквер у Фортечному тупику має стати сучасним простором із різними зонами для відпочинку. Умовно він буде розділений на зони для відпочинку з дітьми та зону занять спортом.

Для дітей плануємо встановити дитячий майданчик  з натуральних матеріалів для різних вікових груп, будуть елементи і для найменших. У спортивній частині розташуємо майданчик для занять воркаутом, баскетбольну зону та зону для настільного тенісу.

І звісно, будуть облаштовані інші місця для відпочинку. Щоб зробити сквер затишнішим, лави будуть без гострих кутів. Круглі лави з бетонною основою та дерев’яним покриттям стануть місцем для зустрічей з друзями та насолоди природою. На території скверу розташовано невеликий березовий гай, де планується влаштувати мавританський газон. Для озеленення пропонуємо висаджувати багаторічники, які протягом року змінюватимуть вигляд скверу.