Новий спортивний майданчик у сквері на вул. Драйзера, 36

У сквері на вул. Драйзера, 36 з’явився багатофункціональний спортивний майданчик – можна грати в баскетбол та футбол. Його площа 540 кв. м. Для того, щоб ігри на ньому були безпечними, влаштовано наливне покриття з гумового грануляту, а територію огороджено.
“Покриття майданчика – наливне гумове, тобто безшовне. Сьогодні це найпопулярніший вид покриття для ігрових видів спорту. Відсутність швів дозволяє створити рівну поверхню без виступів. Матеріал стійкий до перепадів температури, механічних пошкоджень, не затримує вологу всередині. Та головне – це безпека під час активних ігор: еластичність та пружність гумового покриття дозволяє правильно розподіляти навантаження на м’язи і суглоби, а структура його допомагає уникнути небезпечного ковзання”, – пояснює в. о. генерального директора КО “Київзеленбуд” Олексій Король. 
КП УЗН Деснянського району відновило газон біля майданчика на площі майже 200 кв. м.
Такі деталі, як сучасні майданчики поруч із житловими будинками, роблять наше місто комфортнішим, адже дітям, та й дорослим, є де пограти в улюблені ігри. І для цього не потрібно шукати стадіон чи спортзал поблизу.