Парк “Наталка” отримав нагороду як кращий реалізований об’єкт відкритих громадських просторів міст

 
Парк «Наталка» став лауреатом І ступеня як кращий реалізований об’єкт відкритих громадських просторів міст, населених пунктів. Національна премія України з ландшафтної архітектури та дизайну присуджується за кращі суспільні ландшафтні об’єкти, виконані на території України за останні 10 років (терміни проектування і реалізації).

В. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король зазначає: «Оцінюють досвідчені архітектори, містобудівники, ландшафтні дизайнери з різних країн. Тож по праву можна сказати, що парк «Наталка» відповідає міжнародним стандартам. Впевнений, що наступного року ми зможемо представити на Премію ще не один об’єкт. Адже Київ змінюється, парки та сквери перетворюються на сучасні зелені зони для відпочинку. І вони є достойними оцінки кваліфікованого журі».

Коментуючи відзнаку парку, Олексій Король подякував ГО Парк “Наталка”, КП УЗН Оболонського району, директору КП УЗН Марії Ковальчук та меру Києва Віталію Кличку за «принципову позицію щодо повернення даної території до власності територіальної громади, ініціативу створення парку та особистий внесок у створення справді «золотого стандарту» паркового будівництва столиці».