У Солом’янському районі буде створено сучасний сквер на вул. Машинобудівній, 25-а

Після обговорень у кабінетах перейшли до діалогу з громадою. Представили сьогодні проєкт оновлення скверу мешканцям будинків, поруч з якими він розташований. Якщо у вас також є конструктивні пропозиції, залишайте їх в коментарі під постом на сторіцні Фейбсук за посиланням https://www.facebook.com/zelenbud/posts/4818795328191031. Обговорення триватиме 10 днів.
За попереднім задумом передбачається створити зручну інфраструктуру скверу з доріжками з ФЕМ, лавами та урнами, дитячим майданчиком та майданчиком для занять ворк-аутом. Планується виокремити простір для вигулу собак. Скверу потрібне освітлення, тому запроєктовано встановити опори з сонячними батареями. Щоб вберегти зелену зону від автомобілістів-паркувальників, буде встановлено металеву огорожу, по інший бік скверу – висаджено живу огорожу. Озеленення території передбачає влаштування газону, висадження кленів те черемх, кущів спіреї, злакових та багаторічних рослин.
Дякуємо депутату КМР Катерині Кириченко за ініціативу влаштування даного скверу та активну участь у підготовці концепту об’єкта.
Статус скверу дана ділянка площею 0,2984 га отримала відповідно до рішення Київської міської ради від 9 листопада 2017 року № 202/3209.