У Виноградарському лісі з’явилася стежка здоров’я

Сьогодні офіційно відкрили стежку здоров’я у Виноградарському лісі. Її протяжність 795 метрів, і вона облаштована покажчиками та стендами, розбита на 5 станцій та має ділянки фізичної активності. Щоб було цікавіше, на стендах зображено 32 вправи, які допомагають з користю провести час на свіжому повітрі. Кожен стенд обладнаний QR-кодом, який дозволяє подивитися цікаву інформацію та виконання вправ на маршруті.

«Реалізація подібних проєктів – це злагоджена співпраця громади та місцевої влади. Їхню значимість важко переоцінити, адже такі проєкти, як #Стежка здоров’я, покликані звернути увагу на здоровий спосіб життя, на пізнання світу навколо, вони виховують повагу та любов до природи», – зазначає генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Стежка здоров’я – спільний проєкт ГО «Форум розвитку громадянського суспільства та ГІ «Варта Виноградар», який переміг у громадському бюджеті Києва #ГБКиїв та реалізувався в партнерстві й за підтримки Святошинського ЛПГ і  волонтерських спільнот ЗООКомплекс та Run Ukraine Salomon Running.

Це вже не перший проєкт, реалізований у Виноградарському лісі як громадський бюджет. Минулого року була облаштована #Екостежка, а в 2018році дитячий майданчик #Лісовий равлик.

Дякуємо Олексію Коваленку, Андрію Хрутьбі та громаді Виноградаря за ініціативу та реалізацію екологічних проєктів, які справді є важливими.