З Днем народження, Києве!

Наш рідний незламний Київ святкує день народження. Славетне місто-легенда з багатовіковою історією.
Ми прикрасили тебе, щоб вкотре підкреслити, що ти – квітуча столиця європейської країни, яку не зламала жодна варварська навала. І не зламає.
Більше 20 різних інсталяцій розквітли у різних куточках Києва. Вони розповідають про героїв, нашу унікальність та ідентичність, про боротьбу українських міст, за які болить.
На Печерську – посвята Дмитру «Да Вінчі» Коцюбайлу, а на Протасовому яру – Роману Ратушному. Поділ висловлює свою шану Фортеці Бахмут і кожному захиснику. А на Либідській площі – символ нескореного Херсона, кавун, як нагадування, що все своє ми повернемо собі.
Ми вклоняємося ЗСУ, вплітаючи їхню емблему у зелень парків Позняки та Перемога.
Ми й далі крокуватимемо ворожими танками, як дівчинка біля метро Лівобережна, аж до Перемоги, яку символічно «завантажуємо» у Голосіївського парку Рильського. Бо продовжуємо всі разом донатити на бандеромобілі й байрактари, які зобразили на Оболоні.
Адже наш дім – 603 548 кв. км., позначені у парку «Відрадний». І гасло Be brave like Ukraine, яке квітне у парку на Троєщині, вже знає весь світ. У Святошинському та Дарницькому районах б’ються серця в ритмі України, а в Дніпровському районі ми розповідаємо, що закладено в наше ДНК. Наша сила – в нашому роді, і про це говоримо на просп. Бажана.
Ми пишаємося красою наших орнаментів у парку Шевченка та на Каштановому бульварі, просп. Оболонському та біля Харківської площі.
Ми молимося за кожного й кожну, хто зараз боронить нашу землю, щоб поверталися живими. І ця молитва в образах – на розв’язці на вул. Вадима Гетьмана.
Ми уквітчали напис «Я люблю Україну» на Майдані Незалежності – місці сили нашої держави.
З Днем народження, Києве!